Blog

Alle innlegg

Tur til Sollifjellet

- fjelltur, topptur, turperle

Klar vårluft er perfekt for utsiktsturer. Gårsdagen ga mersmak og turen gikk tilbake til Lysefjorden og et annet fabelaktig utsiktspunkt. Denne gangen noe lenger inne i fjorden og på motsatt side fra i går. Der viste Sollifjellet seg fra sin beste side og serverte storslått utsikt i herlig solskinn.

Les videre...

Tur til Hatten

- fjelltur, topptur

Det skorter ikke på flotte utsiktspunkter langs Lysefjorden. Ett av dem er Hatten ved ytre del av fjorden. Fra Sandnes var det kort å kjøre, turen var kort å gå, og utsikten viste seg kort og godt å være helt fantastisk.

Les videre...

Tur til Bynuten

- fjelltur, topptur

Helgeværet så ikke ut til å bli det helt store. Eneste lyspunkt var lørdag formiddag, hvor det skulle bli tendenser til sol i noen fattige timer. Kunne jeg rekke en tur til Bynuten før regnet kom?

Les videre...

Skitur til Olalia

- skitur, fjelltur

Været var fortsatt bra og turtrangen meldte seg til tjeneste nok en gang. De fleste fjelltoppene i Vindafjord var ennå hvite øverst. I stedet for å trapse til fots i snø, ville vi heller prøve oss på en ny skitur. Valget falt på klassikeren til Olalia.

Les videre...

Tur til Longåsdalen

- rusletur

Det var påske. Det var sol. Det var tid for tur. En bror og to foreldre skulle være med. Lista ble lagt etter minste felles multiplum. Eller noe i den dur. Vi endte i alle fall opp i Longåsdalen i Vindafjord.

Les videre...

Tur til Uburen

- fjelltur, topptur

Sola var nesten demonstrativt tilbake etter regn og formørkelse. Det måtte utnyttes. Turen ble denne gang lagt til Forsand og den karakteristiske Uburen.

Les videre...

Tur til Ravnafjell og Valåsen

- fjelltur, topptur

Helga ble tilbrakt i Skjold i Vindafjord. Det gode været inviterte oss ut på tur, og som vanlig var vi ikke vonde å be. Det ble en runde i velkjent terreng over de tre toppene Haukaberg, Ravnafjell og Valåsen.

Les videre...

Tur til Øykjafjellet

- fjelltur, topptur

Dagen demret til solskinn så strålende at vi knapt har sett maken denne vinteren. Turstøvlene stod og trippet foran ytterdøra da jeg kom ut av hiet. Dermed ble det tur i dag også, denne gang fra Alsvik til Øykjafjellet i Sandnes.

Les videre...