Blog

Alle innlegg

Tur til Jensastølen

- fjelltur

Dagsturer har en tendens til å bli toppturer, men i dag gikk jeg til forandring en spennende fjelltur til Jensastølen i Maudalsheia i Gjesdal.

Les videre...

Tur til Vallresknuten

- fjelltur, topptur

På årets siste vårdag gikk turen tilbake til Gjesdal og Gilja, denne gangen for å bestige et mer kjent turfjell i området, nemlig Vallresknuten mellom Byrkjedal og Frafjord.

Les videre...

Tur til Vaseknuten

- fjelltur, topptur

Dagens tur gikk til Gilja i Dirdalen i Gjesdal kommune og opp på Vaseknuten, en noe ukjent perle helt øst i Madlandsheia. Lange motbakker resulterte i en utsikt langt over det jeg hadde forventet.

Les videre...

Tur til Kvelvane

- fjelltur, topptur

Dette fjellet fanger alltid blikket på vei mot Bynuten. I dag gikk turen til Kvelvane, eller Store Kvelvafjellet, som ligger vest for Bynuten ved grensa mellom Gjesdal og Sandnes.

Les videre...

Tur til Krusafjellet

- fjelltur, topptur

Kom mai du skjønne, men ikke fullt så milde. Det var kjøligere i dag enn forrige helg, men "hu Nelly" smilte så fint at jeg måtte ut en tur i dag også. Valget falt på Krusafjellet ved Høle i Sandnes.

Les videre...

Tur til Vådlandsknuten

- fjelltur, topptur, turperle

Jeg fikk en uimotståelig trang til å sette føttene i ei snøfonn, og da jeg på tidligere turer har sett at det er litt snø igjen på Vådlandsknuten i Madlandsheia i Gjesdal, tok jeg turen dit. I finværet ble det den beste turen hittil i år.

Les videre...