Blog

Innlegg i april 2015

Tur til Sollifjellet

- fjelltur, topptur, turperle

Klar vårluft er perfekt for utsiktsturer. Gårsdagen ga mersmak og turen gikk tilbake til Lysefjorden og et annet fabelaktig utsiktspunkt. Denne gangen noe lenger inne i fjorden og på motsatt side fra i går. Der viste Sollifjellet seg fra sin beste side og serverte storslått utsikt i herlig solskinn.

Les videre...

Tur til Hatten

- fjelltur, topptur

Det skorter ikke på flotte utsiktspunkter langs Lysefjorden. Ett av dem er Hatten ved ytre del av fjorden. Fra Sandnes var det kort å kjøre, turen var kort å gå, og utsikten viste seg kort og godt å være helt fantastisk.

Les videre...

Tur til Bynuten

- fjelltur, topptur

Helgeværet så ikke ut til å bli det helt store. Eneste lyspunkt var lørdag formiddag, hvor det skulle bli tendenser til sol i noen fattige timer. Kunne jeg rekke en tur til Bynuten før regnet kom?

Les videre...

Skitur til Olalia

- skitur, fjelltur

Været var fortsatt bra og turtrangen meldte seg til tjeneste nok en gang. De fleste fjelltoppene i Vindafjord var ennå hvite øverst. I stedet for å trapse til fots i snø, ville vi heller prøve oss på en ny skitur. Valget falt på klassikeren til Olalia.

Les videre...

Tur til Longåsdalen

- rusletur

Det var påske. Det var sol. Det var tid for tur. En bror og to foreldre skulle være med. Lista ble lagt etter minste felles multiplum. Eller noe i den dur. Vi endte i alle fall opp i Longåsdalen i Vindafjord.

Les videre...