Tur til Vassfjellet

- fjelltur, topptur

Vassfjellet er et fint fjell å gå til når en trenger en kort luftetur. Denne gangen startet jeg fra Gramstad.

Det begynner å bli kjøligere i luften, men det var fin temperatur å gå i. Flere steder på stien var det vått, og det kom faktisk noen få dråper mot slutten av turen. Skyene drev forbi og ga vekselvis sol og skygge.

På vei opp på Vassfjellet la jeg merke til svart røyk som steg opp på andre siden av Gandsfjorden overfor Dalsnuten. Da jeg kom hjem fant jeg ut at det var brannvesenet som hadde øvelse og brant ned gamle Strømvik bad.

Som sagt er dette en kort og grei tur med fin utsikt fra toppen. Jeg tok ikke noen pause på toppunktet denne gangen, men det er fine berg å sitte på der. Da jeg kjørte hjemover kom det et skikkelig skybrudd, så det passet bra at turen ikke varte så lenge i dag.