Blog

Innlegg i 2013

Tur til Skjørestadfjellet

- fjelltur, topptur

Jeg var på Skjørestadfjellet tidligere i år, men så leste jeg at det skal ligge rester av et flyvrak fra andre verdenskrig der oppe. Da fikk jeg lyst til å ta turen opp igjen for å ta en kikk på det.

Les videre...

Tur til Husafjellet

- fjelltur, topptur

På tide med en ny luftetur, denne gangen til Husafjellet i Tengesdal. Jeg har vært over fjellet en gang tidligere som del av en lengre rundtur over Bukkanuten og Dyrafjellet. I dag nøyde jeg meg med en kort tur opp fra Veraland og rett ned igjen.

Les videre...

Tur til Skarkaknuten

- fjelltur, topptur

Hvilket fantastisk høstvær! Vindstille, mild luft og varmende sol fra blå himmel. Det blir ikke bedre enn det, og da er det ikke annet å gjøre enn å ta fri fra jobb og komme seg ut på tur. Denne gangen tok jeg turen til Stavtjørn for å bestige Skarkaknuten, som er fjellet bak skitrekket.

Les videre...

Tur til Dalsnuten og Øvre Eikenuten

- fjelltur, topptur

Nydelig høstvær lokket meg ut på ettermiddagstur til Gramstad. Sola skinte, temperaturen var mild, og selv om det blåste litt var det slettes ikke kaldt. Det ble en lett og fin tur i rolig tempo, først til Øvre Eikenuten, så videre til Dalsnuten.

Les videre...

Tur til Kalvatoknuten

- fjelltur, topptur

September er snart over og det høstes i fjellet. Det har vært heller labert helgevær denne måneden, men i dag så det ut til å bli rimelig bra. Turen gikk til det sørøstlige hjørnet av Bjerkreim, hvor Kalvatoknuten ventet.

Les videre...